Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Noord-Hollandse Modelspoordagen 2019
Zaterdag, 30. Maart 2019, 10:00 - 16:00
Hits : 118
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2019 alweer voor de negende keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo's en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten. De datum van het evenement is

                  zaterdag 30 & zondag 31 maart 2019

We zijn druk bezig met de besprekingen met nieuwe en oude bekende exposanten en we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten; op veler verzoek zal Fantasia Zoo ook in 2019 weer aanwezig zijn. En ook als u deze baan  al eens hebt gezien is het de moeite waard nog eens goed te kijken, er wordt continue gewerkt aan deze baan dus er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Ook Kees Gorter zal weer aanwezig zijn, ditmaal met een Duitse N-baan met een groot locdepot en ook op deze baan zijn veel huisjes volledige zelfbouw, de specialiteit van Cees.

En verder........

We hebben  geconstateerd dat parkeren rond de school langzaam een probleem is geworden door het grote aantal bezoekers. Op P&R Transferium Bergermeer, schuin tegenover de school, kunt u in het weekend van de NHMD gratis parkeren. Ook op bedrijventerrein West Vleugel is voldoende parkeergelegenheid.

 

De organiserende verenigingen zijn;

 -  Alkmaarse Module Groep "Het Waeghspoor"

 -  Modelbouwvereniging Waterland

 -  Model Spoorclub Alkmaar

 -  Westfriese Modelspoorclub

Locatie Robonsbosweg 11 1816 MK Alkmaar

© Modelbouwvereniging Waterland

Terug Naar Boven