Op zondag 22 januari a.s. houdt de Modelbouw Vereniging Waterland tussen 11 en 16 uur een "inloopdag".
Voor de treinenliefhebbers is in het clubgebouw de grote treinbaan, welke 25 meterlang is, en bestaat uit een Nederlands deel (gelijkstroom) en een Duits  deel (wisselstroom). Het Duitse deel van de modelbaan zal in werking zijn en er wordt gereden met treinen in de schaal 1:87, ook wel bekend als H0. Ook andere onderdelen van modelbouw zullen getoond worden. Kom gezellig langs om in onze kantine meer info te krijgen over verschillende takken van modelbouw binnen onze vereniging.

Tegelijkertijd wordt ook de "Brushless Buggy Winter Masters race" op het offroadcircuit van de MVW gereden. Deze cup bestaat uit 4 verschillende races door Nederland. De 2de race vind in Purmerend plaats. Er gaat een felle strijd tussen de verschillende coureurs plaatsvinden. Grote sprongen op de offroadbaan en hoge snelheden van wel 70 kilometer per uur worden er bereikt.

Modelbouw Vereniging Waterland (MVW)

Trimpad 8, 1443 WB Purmerend

(Naast de skeelerbaan)

 

mvwreborn2022.jpg

Op zondag 2 oktober 2022 is het helaas geannuleerd.
Na ruim 2 jaar stilstand blazen we de club nieuw leven in, en organiseren we "MVW Reborn"
Een wedstrijd voor 1:8 nitro en electro buggy's. Er zal gereden worden in 2 aparte klassementen.
Deelname kost €10,- te voldoen op de club (geen pin aanwezig)
Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 30 september 17.00 uur.
Inschrijven kan je hier: 
Voor de diehards is er de mogelijkheid om zaterdag 1 oktober de baan te verkennen vanaf 10.00 uur.
Kantine is geopend, geen pin aanwezig.

We hopen er weer een gezellige dag van te maken.
Organisatie MVW

Nadat er veel gevraagd is om het verbouwen, aanpassen en onderhouden van de offroad baan, zijn de offroad coördinatoren afgelopen weekend begonnen met de verbouwing.

De verbouwing zal ongeveer 2 weken duren, dus houd de website en onze facebook pagina goed in de gaten.

 

De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2020 alweer voor de tiende keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo's en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten en gaat in 2020 plaatsvinden op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart.

Deelnemers in 2020 die nu al bekend zijn zijn SwissTrack en Oma Els en Opa Bert met het blauwe lokomotiefje bekend van de tv waarvan we de naam niet mogen noemen. Met diverse personen en verenigingen zijn nog besprekingen  gaande. We kunnen al wel verklappen dat Rob Mooij weer komt met nieuwe creaties en dat er verschillende puur Hollandse modelhuisjes te zien zullen zijn die volledig van karton gemaakt zijn. Tevens zijn we weer bezig met het voorbereiden van een aantal lezingen.

 

Voor alle info klik hier

 

 

 

Regelmatig houdt de Modelbouwvereniging Waterland op een zondag een inloopdag.
U bent op deze zondagen welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur om te praten over de modelbouw hobby, of om lekker rond te kijken bij onze vereniging.
De modeltreinbaan zal in bedrijf zijn en de locdoctor is aanwezig om defecte modeltreinen te onderzoeken en indien mogelijk te repareren.

Deze inloopdagen worden veelal enkele weken van te voren op deze plek aangekondigd.

 

Zondag 22 Januari

 

U kunt ons vinden het volgende adres: Trimpad 8, 1443 WB Purmerend

 

 

 

© Modelbouwvereniging Waterland

Terug Naar Boven