De Overheid heeft op 24 juni bekend gemaakt dat de versoepelingen die voor 1 juni gepland stonden doorgang kunnen vinden.

Dit betekend dat we vanaf 2 juli naast de off-roadbaan ook weer ons verenigingsgebouw beperkt kunnen openstellen.

Hierbij zullen de volgende regels nog steeds van kracht zijn:

• Houd ten allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar.

• Als je je niet lekker voelt, last hebt van verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of ziek bent, betreed je het terrein niet en blijf je thuis. Dit geldt ook als een gezinslid ziek of verkouden is.

• Aanmelden voor de clubdagen, -avonden en rijdagen op de baan is verplicht.

Aanmelden voor het rijden op de off-road baan

Aanmelden voor de Clubavonden en/of dagen

Bij het aanmelden ontvang je een bevestiging dat je aanmelding is gelukt, als de lijst vol is kom je automatisch op de reservelijst.

Wanneer je aangemeld bent, maar om wat voor reden dan ook niet kunt komen, is dat geen probleem maar meldt je dan wel even af. Mogelijk kan een ander lid dan van de vrijgekomen plek gebruikmaken.

Ook gastrijders en bezoekers zoals familie, vrienden, kennissen etc. dienen aangemeld te worden. Ook zij krijgen bericht of het bezoek mogelijk is.

Binnen het verenigingsgebouw is een looproute van toepassing.

De huidige toegangsdeur wordt de tijdelijke uitgang. De ingang zal voorlopig de buitendeur in de kantine zijn. Als gewerkt wordt in één van de werkplaatsen en je wilt terug naar kantine of toilet dan dien je buiten om te lopen.

Hiermede wordt voorkomen dat in de gang kruisend verkeer plaatsvindt.

De kantine biedt aan maximaal 12 personen ruimte en men dient aan de tafels plaats te nemen.

De off-road baan biedt aan maximaal 7 personen ruimte en men dient van de beschikbare sleutelplaatsen gebruik te maken.
Op de rijderstelling is plaats voor 4 rijders. Deze plekken zijn gemarkeerd.
Voordat je de rijderstelling betreedt kijk je eerst of er een plaats is, daarna loop je pas de trap op.
Maximaal 2 mensen in de pitstraat.
Voorkom overal het lenen van spullen van elkaar i.v.m. afstand houden en besmetting!
Na het rijden laat je de sleutelplek schoon achter.

Is het druk? Overleg dan even met elkaar hoelang men rijdt.

• Wedstrijden zullen voorlopig nog niet doorgaan.  We hopen in september weer groen licht te krijgen voor evt clubwedstrijdjes.

• De ALV die voor 6 april gepland stond zal worden uitgesteld. Een nieuwe datum zal t.z.t. bekend worden gemaakt.

Als iedereen zich aan deze richtlijnen houdt kunnen we weer op bovengenoemde wijze met onze

hobby bezig zijn in het vertrouwen dat de beperkingen snel tot het verleden zullen behoren.

Wij rekenen op je medewerking.

Wij hopen dat jullie begrip zullen hebben voor deze maatregelen.

Met vriendelijke groet

het  Bestuur van de Modelbouw Vereniging Waterland e.o

Nadat er veel gevraagd is om het verbouwen, aanpassen en onderhouden van de offroad baan, zijn de offroad coördinatoren afgelopen weekend begonnen met de verbouwing.

De verbouwing zal ongeveer 2 weken duren, dus houd de website en onze facebook pagina goed in de gaten.

De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2020 alweer voor de tiende keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo's en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten en gaat in 2020 plaatsvinden op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart.

Deelnemers in 2020 die nu al bekend zijn zijn SwissTrack en Oma Els en Opa Bert met het blauwe lokomotiefje bekend van de tv waarvan we de naam niet mogen noemen. Met diverse personen en verenigingen zijn nog besprekingen  gaande. We kunnen al wel verklappen dat Rob Mooij weer komt met nieuwe creaties en dat er verschillende puur Hollandse modelhuisjes te zien zullen zijn die volledig van karton gemaakt zijn. Tevens zijn we weer bezig met het voorbereiden van een aantal lezingen.

Voor alle info klik hier

Regelmatig houdt de Modelbouwvereniging Waterland op een zondag een inloopdag.
U bent op deze zondagen welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur om te praten over de modelbouw hobby, of om lekker rond te kijken bij onze vereniging.
De modeltreinbaan zal in bedrijf zijn en de locdoctor is aanwezig om defecte modeltreinen te onderzoeken en indien mogelijk te repareren.

Deze inloopdagen worden veelal enkele weken van te voren op deze plek aangekondigd.

voorlopig geen inloopdagen

U kunt ons vinden het volgende adres: Trimpad 8, 1443 WB Purmerend