De Overheid heeft 16 maart bekend gemaakt dat alle scholen de deuren zullen sluiten tot en met minstens 6 April. Daarnaast dienen cafés, restaurants, sportclubs, coffeeshops enz. vanaf  16 maart 18:00 uur de deuren te sluiten tot en met minstens 6 April. Op de naleving van deze besluiten zal controle gaan plaatsvinden en er zal gehandhaafd worden.

Dit is in de persconferentie van 30 maart verlengd naar 28 april

Onze vereniging wordt door de gemeente geclassificeerd als sportclub. Dit betekend dat wij als vereniging ons aan de besluiten van de overheid ten aanzien van sportclubs dienen te houden.

Gevolgen van deze besluiten voor onze vereniging zijn dat:

• Alle reguliere bijeenkomsten van de maandagavond, dinsdag overdag , donderdagavond en de zondag gaan met ingang van vandaag 15 maart 2020 18:00 uur niet door,

• Alle buiten activiteiten en wedstrijden in de periode 16 maart tot tenminste 28 april zullen niet doorgaan.

• De ALV die voor 6 april gepland stond zal worden uitgesteld. Een nieuwe datum zal t.z.t. bekend worden gemaakt.

Het clubgebouw en terrein zullen beide niet toegankelijk zijn voor leden en niet leden tijdens deze periode.

Wij hopen dat jullie begrip zullen hebben voor deze maatregelen.

Met vriendelijke groet

het  Bestuur van de Modelbouw Vereniging Waterland e.o

Nadat er veel gevraagd is om het verbouwen, aanpassen en onderhouden van de offroad baan, zijn de offroad coördinatoren afgelopen weekend begonnen met de verbouwing.

De verbouwing zal ongeveer 2 weken duren, dus houd de website en onze facebook pagina goed in de gaten.

De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2020 alweer voor de tiende keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo's en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten en gaat in 2020 plaatsvinden op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart.

Deelnemers in 2020 die nu al bekend zijn zijn SwissTrack en Oma Els en Opa Bert met het blauwe lokomotiefje bekend van de tv waarvan we de naam niet mogen noemen. Met diverse personen en verenigingen zijn nog besprekingen  gaande. We kunnen al wel verklappen dat Rob Mooij weer komt met nieuwe creaties en dat er verschillende puur Hollandse modelhuisjes te zien zullen zijn die volledig van karton gemaakt zijn. Tevens zijn we weer bezig met het voorbereiden van een aantal lezingen.

Voor alle info klik hier

Regelmatig houdt de Modelbouwvereniging Waterland op een zondag een inloopdag.
U bent op deze zondagen welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur om te praten over de modelbouw hobby, of om lekker rond te kijken bij onze vereniging.
De modeltreinbaan zal in bedrijf zijn en de locdoctor is aanwezig om defecte modeltreinen te onderzoeken en indien mogelijk te repareren.

Deze inloopdagen worden veelal enkele weken van te voren op deze plek aangekondigd.

voorlopig geen inloopdagen

U kunt ons vinden het volgende adres: Trimpad 8, 1443 WB Purmerend