De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2020 alweer voor de tiende keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo's en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten en gaat in 2020 plaatsvinden op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart.

Deelnemers in 2020 die nu al bekend zijn zijn SwissTrack en Oma Els en Opa Bert met het blauwe lokomotiefje bekend van de tv waarvan we de naam niet mogen noemen. Met diverse personen en verenigingen zijn nog besprekingen  gaande. We kunnen al wel verklappen dat Rob Mooij weer komt met nieuwe creaties en dat er verschillende puur Hollandse modelhuisjes te zien zullen zijn die volledig van karton gemaakt zijn. Tevens zijn we weer bezig met het voorbereiden van een aantal lezingen.

Voor alle info hier klikken

Voor alle info klik hier

Regelmatig houdt de Modelbouwvereniging Waterland op een zondag een inloopdag.
U bent op deze zondagen welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur om te praten over de modelbouw hobby, of om lekker rond te kijken bij onze vereniging.
De modeltreinbaan zal in bedrijf zijn en de locdoctor is aanwezig om defecte modeltreinen te onderzoeken en indien mogelijk te repareren.

Deze inloopdagen worden veelal enkele weken van te voren op deze plek aangekondigd.

De eerstvolgende inloopdag is zondag 26 januari 2020

U kunt ons vinden het volgende adres: Trimpad 8, 1443 WB Purmerend