De Overheid heeft op 14 december 2020 nieuwe, aangescherpte maatregelen afgekondigd die op 14 december 2020 om 24:00 uur in werking treden.

Deze maatregelen zijn tenminste geldig tot en met 19 januari.

Op de naleving van deze besluiten zal door de overheid controle plaatsvinden en er zal gehandhaafd worden.

Dit betekent dat het vanaf 15 december niet toegestaan is de off-roadbaan en/of ons verenigingsgebouw te betreden.

Gevolgen van deze besluiten voor onze vereniging zijn dat:

• De reguliere bijeenkomsten van de maandagavond, dinsdag overdag, woensdag overdag, donderdagavond en de zondag met ingang van 14 december 2020 vanaf 24:00 uur geannuleerd zijn.
  •  Voor de buiten activiteiten geld helaas het zelfde.
  • Het gebouw en het terrein van de vereniging zijn niet toegankelijk voor leden.

Wij rekenen op je medewerking.

Ondanks deze onzekere tijden wensen we je fijne feestdagen, blijf gezond en tot ziens in het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet

het  Bestuur van de Modelbouw Vereniging Waterland e.o