De Overheid heeft weer versoepelingen in de Covid-19 maatregelen afgekondigd welke met ingang van 25 september 2021 inwerkingtreden. Wel blijven er nog voorwaarden gelden waar aan wij zullen moeten voldoen.

Op de naleving van deze voorwaarden zal door de overheid controle plaatsvinden en er zal worden gehandhaafd.

Wat weer mogelijk is

· Het terrein en het gebouw zijn weer voor bezoekers, gasten, familieleden en andere belangstellenden toegankelijk.

· Voor de buitenactiviteiten is het weer mogelijk om wedstrijden te organiseren.

· Er kunnen zich weer nieuwe leden aanmelden.

· Het is voor gastrijders weer mogelijk om van onze faciliteiten gebruik te maken.

Wat niet meer hoeft

· Geen afstand meer van elkaar van 1,5 meter houden.

· Aanmelden voor zowel de binnen- als de buitenactiviteiten vervalt.

· Er gelden geen beperkingen meer voor het aantal leden die zowel binnen= als buiten aanwezig mogen zijn.

· Voor sleutelhouders is ook het gebruik van de Off-roadbaan vanaf zondag 26 september weer mogelijk buiten de reguliere openingstijden van het gebouw.

Wat blijft

· Als je je niet helemaal lekker voelt (niezen, hoesten, keelpijn, koorts) of ziek bent, dan betreedt je het terrein dus niet en blijf je thuis.. Dat geldt ook als een gezinslid verkouden of ziek is

Wij wensen jullie weer veer plezier met het uitoefenen van de hobby.