De Overheid heeft op 26 november weer extra maatregelen aangekondigd om de toename van corona besmettingen en daarmee de toename van ziekenhuisopnames terug te dringen.

Zo zal er op veel meer plaatsen de QR-code worden gecheckt voordat men toegang krijgt.

De maatregelen treden op zondag 28 november 2021 om 17:00 uur  in werking en duren vooralsnog tot en met maandag 19 december 05:00 uur.

Nieuwe maatregelen .

·                Er geldt met ingang van zondag 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 tot 05.00 uur

·                De mondkapjesplicht gaat waarschijnlijk ook gelden in het hele clubgebouw .

Gevolgen voor onze vereniging.

• De clubavonden op maandag en donderdag zullen gedurende de genoemde periode komen te vervallen.
  • Op de clubdagen van dinsdag, woensdag en zondag is het gebouw vanaf  17:00 uur gesloten
  • Onze vereniging checkt de QR-code bij iedereen die het clubgebouw wil betreden.
    Bij het niet kunnen tonen van een QR-code kun je helaas niet worden toegelaten tot het gebouw.

De controle zal worden uitgevoerd door leden van het bestuur of een coördinator.
  • Voor het buitenterrein van onze vereniging geldt voor iedereen  dat een afstand van 1,5 meter tot elkaar dient te worden gehouden.

·         Als je je niet helemaal lekker voelt (niezen, hoesten, keelpijn, koorts) of ziek bent , dan betreedt je het terrein dus niet en blijf je thuis.. Dat geldt ook als een gezinslid verkouden of ziek is

Wij vertrouwen op je begrip en wensen je veel plezier met het uitoefenen van de hobby.