file Omleiding naar de club

Lees meer
06 mrt 2023 22:07 - 07 mrt 2023 16:29 #2830 door Bestuur MVW
Van de Gemeente

Markus BV start op 6 maart met de rioleringswerkzaamheden Dit gaat om het gedeelte van de Henri Dunantstraat tussen de Botterstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan. De aannemer start met het openbreken van de weg. Hierin legt hij de nieuwe riolering aan. Na het aanbrengen van de nieuwe riolering bouwt hij de nieuwe weg weer op en asfalteert hij deze. Na de werkzaamheden aan de rijbaan richten we de rest van de openbare ruimte in. De werkzaamheden aan de Henri Dunantstraat duren tot eind mei. Alleen de beplanting brengen we in de winter van 2023 - 2024 aan. Dit in verband met het plantseizoen.De weg is afgesloten tot halverwege meiDit betekent dat u niet in de Henri Dunantstraat kunt parkeren. We raden u aan te parkeren bij het Makado winkelcentrum of bij de eerste Anne Frankflat, het Achterhuis. Hier zijn meestal voldoende parkeerplaatsen. Ook kunt u parkeren op de vervallen bushalte in de Dr. Albert Schweitzerlaan. Tijdens de werkzaamheden maken we een tijdelijke weg voor de nood- en hulpdiensten, zodat deze altijd in de buurt van uw woning kunnen komen

Dit betekent dus vanaf de brandweer een rotonde eerder en vanaf de overweg een rotonde verder, tweede straat links en dan tot het eind.
Vanaf de rotonde staan er keurig omleidingsborden voor de ijsbaan en het kinderparadijs, beetje jammer dat wij er niet bij staan.
 
Laatst bewerkt 07 mrt 2023 16:29 door Taurusfan.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.381 seconden

© Modelbouwvereniging Waterland

Terug Naar Boven