De MVW bestaat mede dankzij de sponsoren die een banner huren op de Offroad baan van de MVW.
Hier betalen de sponsoren een jaarlijks bedrag voor en mede door deze bijdrage kunnen wij weer leuke dingen terug doen voor onze leden.

Tevens proberen we voor onze leden extra zaken te regelen bij deze sponsoren zoals kortingen of andere akties zodat jullie er ook direct van mee profiteren.

De huidige sponsoren van de MVW zijn:

- Keuken Kampioen
- Onderdelenstore24.nl
- Huider Modelbouw

Naast de bovenstaande sponsoren hebben we de volgende organisatie die ons steunt, via jullie:

Shop met je hart

Via doelshoppen kun je bij verschillende webwinkels spullen kopen en tegelijk daarmee onze vereniging steunen.
Hoe werkt dit?  Klik op de doelshoppen banner en je komt op de website van doelshoppen, onze vereniging is hierdoor al geselecteerd als je te ondersteunen doel.
klik hierna op de link naar de webshop waar je wil bestellen (bijvoorbeeld BOL.com, HEMA of Blokker), onder elk logo van elke webshop staat aangegeven hoeveel procent van je besteedde bedrag naar het geselecteerde doel gaat.
De producten die in de webshops aangeboden worden hebben de normale prijs dus je betaald niet meer dan je zonder doelshoppen zou doen.